Kontaktinformasjon

post@bryllupsinvitasjoner.no
459 62 004
GlasMagasinet Stortorvet 9, 0155 Oslo,

Følg oss

Facebook
Twitter
Pinterest
Pictame

Bryllupsinvitasjoner.no

Bryllupsnatten på hotell

Bryllupsnatt – bestill hotell i god tid

  Bryllupsnatten på hotell   Å planlegge er bryllup er prosjektledelse på høyt nivå. Når bryllupsinvitasjoner er sendt ut, lokalet for bryllupsfesten er bestemt  og booket, så er et tips å bestille overnatting eller hotell til brudeparet så fort som mulig. Når den store dagen er over, er det mange som velger å fortsette å feire den i en brudesvite eller på et hotellrom med oppgradering og bryllupspakke.

Bryllupsnatten – starten på et liv som ektemaker

Mange velger å booke en bryllupssuite med ekstra service inkludert – men mange velger også et vanlig hotellrom med oppgradering. Hovedsaken er å huske på å booke i tid. Du kan bestille brudesuiter på de fleste hotell og de fleste lar deg bekrefte bestillingen med kredittkort. Selve betalingen gjøres først når du ankommer hotellet. På mange hoteller kan du avbestille opptil 48 timer før uten ekstra kostnad, men det er viktig å lese vilkårene nøye på hotellet dere velger.

8 fantastiske hotell for bryllupsnatten i Norge

  1. The Thief, Oslo: Beliggende ved vannkanten  på Tjuvholmen, tilbyr The Thief en luksuriøs opplevelse med moderne design, panoramautsikt og førsteklasses service. Hos the Thief kan du bestille Wedding pakken som inkluderer Frokost på sengen med en flaske bobler. Blomster og makroner på rommet og inngang til SPAet.
  2. Britannia Hotel, Trondheim: Britannia Hotel er kjent for sin tidløse eleganse og historiske betydning. Med luksuriøse rom, spaopplevelser, gastronomisk nytelse og sentral beliggenhet, gir dette hotellet dere en uforglemmelig bryllupsnatt. Når det kommer til bryllupsnatten, anbefaler Britannia selv en av sine signatursuiter med luksuriøse messing-badekar og hvorfor ikke ta en avslappende behandling i Britannia Spa.
  3. Juvet Landskapshotell, Valldal: Dette unike hotellet er kjent for sine arkitektoniske perler og ligger midt i vakker norsk natur. Perfekt for par som ønsker en intim og naturnær opplevelse.
  4. Bergen Børs Hotel, Bergen: Planlegger du bryllup, konfirmasjon, dåp eller en annen stor feiring? Sentralt plassert i hjertet av Bergen, kombinerer dette hotellet historisk sjarm med moderne eleganse.
  5. Norefjell Ski & Spa, Noresund: Hvis dere er naturelskere og elsker vintersport, gir dette hotellet muligheten til å kombinere bryllupsnatten med avslapning og aktiviteter i vakre fjellomgivelser.
  6. Storfjord Hotel, Skodje: Storfjord Hotel danner en magisk ramme for et bryllup. Beliggende ved Storfjorden, tilbyr dette hotellet en atmosfære av ro og romantikk. Perfekt for de som ønsker en idyllisk bryllupsnatt omgitt av fantastisk natur.
  7. Clarion Hotel & Congress Trondheim: Med utsikt over Nidelven-elven, gir dette hotellet moderne eleganse og komfort. Perfekt for par som ønsker å utforske Trondheims vakre omgivelser.
  8. Svartisen Hotell & Vandrerhjem, Holandsfjord: For de som ønsker å kombinere bryllupsnatten med naturens underverk, er dette hotellet ved foten av Svartisen-isbreen et idyllisk valg.

Legg hotellbookingen høyt på planleggingslisten

Å huske å booke hotell til bryllupsnatten i god tid er avgjørende. Det sikrer tilgjengelighet, gir gode pristilbud, mulighet for planlegging av dekorasjon og tjenester. Dere unngår også stress ved å booke så tidlig som mulig. Sett hotellbookingen øverst på bryllupsplanleggingslisten for en fantastisk og bekymringsfri opplevelse. Les også: Skikk og bruk – mobilbruk på bryllup