Kontaktinformasjon

post@bryllupsinvitasjoner.no
459 62 004
GlasMagasinet Stortorvet 9, 0155 Oslo,

Følg oss

Facebook
Twitter
Pinterest
Pictame

Bryllupsinvitasjoner.no

Bryllupsreise – Topp 5 destinasjoner i Europa

Bryllupsferie i Paris Bryllupsreisen er en viktig del av bryllupet for mange og for å få den perfekte bryllupsreisen kreves grundig planlegging. Bryllupsreisen kan bli en dyr affære, så det er smart å spare opp penger i god tid eller bruke endel av bryllupsgavene til å finansiere reisen. Et tips er å legge med ønske om pengegaver til reisen allerede når dere sender ut gavelisten og bryllupsinvitasjoner. På den måten slipper dere å ta forbrukslån eller andre typer lån. Uansett så er bryllupsreisen en tid for dere å feire kjærligheten – her er  5 populære destinasjoner for bryllupsreise i Europa.

Bryllupsreise – Topp 5 i Europa

  1. Santorini, Hellas – bryllupsreise med spektakulær utsikt Øya Santorini, med sine blendende hvite bygninger og krystallklare hav, rammer inn bryllupsreisen som et postkort. Santorini er en vulkanøy i øygruppen Kykladene og er kjent for å være en av de vakreste øyene i Hellas. På Santorini kan dere nyte smale gater og hvitmalte hus og se verdens vakreste solnedgang for en ekstra dose romantikk. Santorini har mange luksuriøse hotell som er perfekte for bryllupsreisen. Tenk på at i høysesongen er det veldig mange turister på Santorini, så det kan lønne seg å legge turen utenfor fellesferien.
  2. Positano, Italia – Feir kjærligheten i Europas vakreste by Positano, en fargerik landsby som klatrer opp klippene ved Amalfikysten, er et paradis for elskende. Husene klamrer seg fast langs bratte klippevegger som stuper rett ned i havet, noe som gir en fantastisk utsikt over Middelhavet. Bruk dagene til å rusle rundt i de trange gatene eller ta en romantisk båttur og se kysten fra havet
  3. Paris, Frankrike – Kjærlighetens vugge Paris, kjent som kjærlighetens by, er perfekt for bryllupsreise. I Paris kan dere dyrke romantikken, gå på teater og nyte den flotte byen. Fra Eiffeltårnet til sjarmerende kafeer langs Seinen – Paris en evig klassiker for nygifte.
  4. Venezia, Italia – perfekt kombinasjon av by, kultur og strand Venezia ligger på mer enn 100 øyer og har nesten 400 broer. Byen er kjent for å være verdens romantiske by. Hva passer bedre enn en romantisk tur i Gondol på bryllupsreisen? Utforsk byen hånd i hånd langs brosteinsbelagte gater, bestill en vanntaxi, eller en tradisjonell Gondol og ta en romantisk båttur gjennom kanalene.
  5. Reykjavik, Island – Nordens overraskelse for nygifte Om dere vil holde dere i Norden så er Reykjavik en unik destinasjon for bryllupsreisen. La naturskjønne fossefall, geysirer og det magiske nordlyset skape en perfekt ramme rundt bryllupsreisen. Besøk den Blå Lagune – Islands mest romantiske sted mest og hvorfor ikke ta en romantisk ridetur på en islandshest?

bryllupsreise til Venezia

Feir kjærligheten og nyt hverandre

Ved å opprette et holdbart bryllupsbudsjett, spare penger i forkant og ønske penger til bryllupsreisen i bryllupsgaver kan dere nyte bryllupsreisen uten å belaste økonomien unødvendig. Det er en tid for dere som nygifte å feire kjærligheten og begynne sitt liv sammen på en uforglemmelig måte. Les også: Bryllupsnatt – 8 fantastiske hotell i Norge