Kontaktinformasjon

post@bryllupsinvitasjoner.no
459 62 004
GlasMagasinet Stortorvet 9, 0155 Oslo,

Følg oss

Facebook
Twitter
Pinterest
Pictame

Bryllupsinvitasjoner.no

Skikk og bruk – mobilbruk på bryllup

Mobilbruk bryllup Neste gang du får en bryllupsinvitasjon så tenk igjennom skikk og bruk når det gjelder mobilbruk under den store dagen.  
  «Ta vare på dagen – legg bort mobilen under bryllupet»
  Selv om drømmescenarioet er at alle legger bort mobilen og er fullt tilstede så er dette nok ønsketenking – mobilen er en viktig del av våre liv og vi vil gjerne forevige de store øyeblikkene. Når det kommer til mobilbruk på et bryllup, så er det aller viktigste at man ikke forstyrrer andre gjeste eller tar oppmerksomheten bort fra brudeparet på den store dagen. Her er 5 tips på hva man bør tenke på som bryllupsgjest når det kommer til mobilbruk under den store dagen!

5 tips for mobilbruk på bryllup:

  1. Husk å slå av lyden på mobilen – Dette er regel nummer 1 – Sett telefonen på lydløs – da mener vi helt lydløs – det er ikke kult med vibrasjonmodus i lommen på bryllup. Du bør helt unngå at telefonen ringer, plinger eller vibrerer under selve seremonien, under taler eller andre viktige øyeblikk på den store dagen.
  2. Ta bilder med måte – De aller fleste av oss bruker mobilen til å ta bilder – men dette er ikke dagen for overdreven bruk av mobil. Vær tilstede i øyeblikket og nyt feiringen sammen med brudeparet – Spar på ditt mobilabonnement la mobilen bli i vesken og må du ta bilder så vær diskret og unngå å stå i veien for andre gjester eller bryllupsfotografen.
  3. Respekter privatlivet til brudeparet: Vent med å dele bilder og oppdateringer og vær sikker på at du ikke deler bilder eller videoer som brudeparet ikke ønsker publisert offentlig. Noen ønsker å holde visse øyeblikk private, og det er viktig å respektere deres ønsker.
  4. Om det er ok å dele bilder så vent med å dele til etter bryllupet. – Hvis du ønsker å dele bilder eller oppdateringer fra bryllupet på sosiale medier, vent til etter at seremonien og de viktigste øyeblikkene er over, aller helst til dagen etter. Det er respektfullt  mot brudeparet å følge med på viktige moment og ha full fokus på de på den store dagen, Dette lar brudeparet og gjestene få oppleve dagen uten distraksjoner.
  5. Ha full oppmerksomhet under taler og formelle øyeblikk som kakeskjæring og bryllupsvals. Slå av telefonen helt under taler. Dette viser respekt for de som snakker og hjelper med å opprettholde en høytidelig atmosfære.

Vær tilstede og nyt dagen

Ta vare på dagen sammen med brudeparet og de andre gjestene. Dette vil gjøre opplevelsen enda mer minneverdig og spesiell for alle involverte. Ved å legge bort mobilen unngår du å forstyrre seremonien, talene eller andre viktige øyeblikk.
«Regel nummer 1 – Sett mobilen på lydløs»
Tenk på at det kan koste masse penger å ha et bryllup og mange brudepar leier inn en profesjonell fotograf som helt sikkert tar bedre bilder enn de du gjør med din mobil.